Slnečný vrch II

Každý projekt má svoj postup, ako vidíte na obrázkoch nižšie. Hmotová štúdia, dopravné napojenia a statická doprava s územným plánom nám postupne s požiadavkami developera vykreslili konečnú formu projektu SV2. Keďže sa v projekte nachádza viac ako 400 parkovacích miest, bolo potrebné pripraviť malú EIU, ktorú sme priebežne dodali počas spracovávania projektovej dokumentácie. Vyhotovenie projektu…

bytové domy projekt
Projekt Slnečný vrch 2. navezuje na projekt Slnečný vrch 1. Postupne sa vyvíjal a ladil do finálnej podoby na obrázku vyššie.

Každý projekt má svoj postup, ako vidíte na obrázkoch nižšie. Hmotová štúdia, dopravné napojenia a statická doprava s územným plánom nám postupne s požiadavkami developera vykreslili konečnú formu projektu SV2.

Štart projektu

projekt bytových domov

Priebežný variant

finálna verzia

Keďže sa v projekte nachádza viac ako 400 parkovacích miest, bolo potrebné pripraviť malú EIU, ktorú sme priebežne dodali počas spracovávania projektovej dokumentácie. Vyhotovenie projektu trvalo približne 10 mesiacov, od štúdie až po odovzdanie EIA a dokumentácie pre územné rozhodnutie.

Tags:

Pridaj komentár